Popmusik Partybands

Når det kommer til Partybands, vi er på hurtigopkald for de største begivenhed planlæggere & virksomheder i landet. Vores partybands har rejst over hele verden for Fortune 500 virksomheder, berømthed bryllupper og arrangementer.

Vi administrerer & repræsenterer nogle af de mest populære event og partybands i landet. Bands som The Groove Merchants Bandet har udført for konventioner & arrangementer over hele Amerika i tillæg til fjerntliggende steder som Hawaii, Canada, Frankrig, Italien, Monaco & mere.

Nogle af Partybands kunder omfatter Microsoft, BP olie, Kentucky Derby, Mass Mutual & mange andre store navne. De lægge på et show som ingen anden at kombinere top 40'erne musik med gode dansemelodier gennem årtier.

Høj energi show, spot på vokal, en høj oktan horn sektion, kostume ændringer & spændende dans koreografi sikre, at dine gæster vil aldrig glemme en aften med partybands. En anden erfaren, høj energi-båndet er Salamandre. Dette band har spillet med kunstnere som Kenny Loggins, Belinda Carlisle, Colin Raye og mange andre.

Verdens klasse musikere & et stort alsidigt sangliste, fronted af de hotteste vokal duo i branchen gøre killer partybands til enhver begivenhed.

Hvis dit arrangement kræver et ungt udseende, overveje Voodoo Box eller Dance Læger. Disse partybands sætter høj energi & en bred vifte af musik med store spillere. Voodoo boksen har en afslappet, men alligevel professionelt udseende, men kan bringe høj energi til dit arrangement. De Dance Læger bringer nogle killer vokal og koreografi og energi. Hvis du er på udkig efter lille og billig, men alligevel professionel og høj energi, overveje Jersey Street eller Shaun Canon og Pops Orchestra. Disse partybands og andre nedenfor har sat os på landkortet, når det gælder den nationale kvalitet partybands.