>Festpladshappening - børneunderholdning<

En nyskabelse på Markedet i år bliver en række happenings rundt omkring på pladsen. Det er foreningerne i Jerslev, der laver disse forskellige indslag.

I det såkaldte kryds på markedspladsen lægges der køreplaner, og det er her, man under markedet kan opleve forskellige. Sjove tiltag. Det kan være flødebollekast, at cheerleaders optræder eller at volleyballspillere spiller beachvolley. - Ja, mulighederne er mange, bemærker formanden for markedsudvalget. Kun fantasien sætter grænser.

Der ventes i år en del heste til markedet. Der er i hvert fald en del hestehandlere, der har meldt deres ankomst.

Og markedet får igen i år en speaker. Det er Peter Jensen, der tidligere har været speaker, der optræder i den rolle. - Publikum har brug for at få løbende information om, hvad der sker på markedet.

Markedet åbnes traditionen tro fredag 30. juni, og klovnen Benny Schumann står for børneunderholdning, efter at Børnehaven har udsmykket scenen. De lokale MGP’er medvirker også.

 Børnene får traditionen tro kagemand og sodavand i teltet. Her underholder også Diskotek Flashlight. Fredag aften er der koncert med Østre Gasværk, der spiller non-stop med
”Hit med 80’erne”. - Det bliver et rigtigt nostalgi-bal, siger formanden, der som mange andre glæder sig meget til, at høre Østre Gasværk.

Lørdag 1. juli optræder Duoen Flarup Band i teltet, og Boys of Bluehill spiller skotsk/irsk folkemusik i teltet. En nyskabelse er en happy hour i teltet, inden der lørdag aften bliver koncert med Curli Flowers, der sammen med Bjørn & Okay spiller non stop.

Søndag 2. juli bydes der på Cirkus Mongo og Tonny Trifolikum. Denne dag er der også gratis ponyridning og børnekræmmermarked. Der bliver optog gennem byen, og Mystiske Mr. Mox og Tonny Trifolikum går på scenen. Musikeren Gert Degn går på scenen i teltet.