Byfestduo - Lis & Per

Det er med Popstars-vinderen fra 2003, som et af trækplastrene, at komiteen inviterer til endnu en fest i slutningen af maj.

Byfesten i vil igen i år være henlagt til pinsedagene - dog med den undtagelse, at man i år har valgt at lægge den sædvanlige tyvstart, bankospillet, endnu tidligere end normalt. Det sker således allerede 30. april i hallen.

Fra mandag 24. maj og ugen frem går det løs med de sædvanlige aktiviteter og konkurrencer, som spænder lige fra kroket, skydning, løb og cykelløb til firmafodbold.

Efter flere års pause genopstår pensionistfesten her i år 2004. Pensionister fra hele kommunen er inviteret til fællesspisning og underholdning ved den kendte sangduo Lis & Per, der vil komme og synge deres store hit ”Vore allerbedste år, og andre gode sange.

Ligesom i fjor står der også musikfestival på programmet, og det samme gælder de traditionsrige indslag som loppemarked, heste- og kræmmermed, grisefest i ølteltet og bal. Tivoli vil også være på plads og en af festens musikalske nyheder er Borgervæbning, som går i spidsen for optoget pinsesøndag.

Søndag aften er det Danmarks Kopiband, der spiller op til dans i teltet, og for tredje år i træk kan man opleve Italiano stå for det musikalske ved grisefesten i teltet