121220151613 - Solister

Nyd Straight fremad ord skabelse drevet af vores unikke Libretto Engine.
Gør dine solister synger hvad du vil med ubegrænsede muligheder.
Nemt adskille dine solister mellem Sopran, Alt, Tenor og bas.
Dynamisk styring giver dig en meget generøs vifte af følelser og magt.
Utrolig fleksibel, frodige, unikt scripted Poly Legato.

UNIK LIBRETTO MOTOR
Smukt håndlavede prøver, opfange sangere fra Prag Philharmonic Choir, arbejder problemfrit sammen for at producere klare diktion for hver enkelt sanger. Lad hver solist synger forskellige ord på samme tid eller unisont fra en grænseflade med fleksible, øjeblikkelige resultater takket være vores afprøvede Kraftfuld Libretto Engine.

Med vores unikke metode til Sample Capturing, solisterne udført med det, vi kalder "Lyrisk Freedom". Ingen livløs opretholder men rå følelser uden de begrænsninger af sætninger. Vi opmuntrede vores sangere at gøre hver optagelse af en præstation, at tilføje en følelse og dybde med ubegrænsede muligheder for at bygge dine egne ord.

UBESVÆRET MASTERING
Individuel Mastering for hver lyd giver dig enorm kontrol over dit endelige lyd. For Pristine klarhed i stemmen og for at opretholde alle de lyriske kvaliteter, vi har møjsommeligt erobrede, solisterne kommer med en tæt mikrofonplacering og vil sidde perfekt foran enhver kor. Solister i Prag, kort sagt, er cherry på kagen.

Sjæl solister
Give adgang til siden med indstillinger var en beslutning truffet på vores tidligere kor Bibliotek "Voices of Prag". Med vores solister, har du samme mulighed for at nappe hver lyd til dine specifikke behov. At fastholde et højere niveau af lydkvalitet, der er ingen sløjfer i opretholder livet, selv virtuelle solister skal ånde.

Tildel kontrollerne til CC og ændre indstillingerne i realtid at skræddersy solisterne specifikt til din smag og stil.